Karnevál Kupa 2012, Nagykovácsi


Feb 28, 2012
Szerző: Balázs

2012 február 25.-én az országos szövetség rendezte meg a Karnevál kupát. A helyszín ismét az Amerikai iskola szemet gyönyörködtető épülete.
A csapatok és kísérőik 6-órakor már a sportcsarnok előtti parkolóban várták a busz indulását. A korai indulás ellenére sem látszódott álmosság a játékosok arcán. Röpke két és fél óra utazás után megérkeztünk az iskola épületéhez. Ezt követően néhány perc portaszolgálatos munka után behajthattunk az iskola belső parkolóihoz.
Három korosztályban szerveztek mérkőzéseket, párhuzamosan két különálló csarnokban. Idén először tudtunk két különböző osztályban csapatot indítani így öt edző és néhány lelkes apuka, anyuka, nagypapa, nagymama kísérte a gyerekeket.
A kisebb csarnokban a 9-13 évesek versengtek egymással. Itt csapatunk nagy része élete első mérkőzését játszhatta. Többségük most ismerkedik a kesztyuzéssel és a baseball ütővel, de egy győzelmet így is sikerült szerezniük és az ötödik helyen fejezték be a tornát.
A junior csapatunk végig magabiztosan játszott egy vereséggel került a fináléba. A döntő igazi parázshangulatban zajlott az utolsó pillanatig szoros volt a mérkőzés, de végül a kis csirkefogók nyertek egy ponttal így büszkén domboríthattak aranyéremmel a nyakukban a hazafelé vezető úton.
Köszönet minden kísérőnek , résztvevőnek akik jelenlétükkel segítették a tornán való részvételt.